Kantoor

logo van kantoor vandevelde

Bvba Vandevelde – Aldimo is al meer dan 30 jaar actief  op de verzekeringsmarkt , vooral in de particuliere en KMO sector , als onafhankelijke verzekeringsmakelaar. Ons motto blijft meer dan ooit - absolute service voor onze klant - zowel een vlotte regeling van schadegevallen , alsook de beste prijs-kwaliteit voor al uw verzekeringen. Ons advies – uw gouden zaak.

Maar ook blijven innoveren om u de beste oplossingen aan te bieden is bij ons een must. Als Bank partner hebben wij dan ook gekozen voor een sterke en solide partner, namelijk AXA . Axa staat dan ook garant om voor iedere klant een passend produkt aan te bieden in zowel sparen , beleggingen of kredieten.

Met deze nieuwe website , wensen wij dat U als klant of bezoeker , meer te weten komt over ons kantoor en de medewerkers. Maar ook om u onze diensten te verduidelijken , want de verzekeringswereld is soms een complexe zaak.

U kan gerust via deze site een volkomen gratis en vrijblijvende offerte aanvragen .Wij staan uiteraard altijd persoonlijk tot uw dienst .

Veel surfplezier

foto van gevel kantoor